Albirea dintilor este un tratament dentar simplu, non-invaziv folosit pentru a schimba culoarea naturala a smaltului dintilor si este un mod ideal de a spori frumusetea zambetului tau.

Pentru ca in zilele noastre dintii albi au devenit preocuparea estetica cea mai frecventa a pacientilor, exista diferite moduri de a albi dintii. Metoda cea mai populara este utilizarea unui sistem de albire pentru acasa. Deoarece albirea dintilor functioneaza doar pe smaltul dintilor naturali, este important sa se evalueze inlocuirea oricaror obturatii sau coroane vechi. Inlocuirea oricarei restaurari se va face dupa albire astfel incat acestea se vor potrivi cu dintii nou albiti.

Albirea dintilor nu este permanenta. Poate este nevoie de cate un retus o data la cativa ani, poate si mai des daca sunteti fumator, bautor de cafea, ceai sau vin.

Inainte de albire, intotdeauna este necesara o igienizare constand in detartraj si periaj, pentru un rezultat optim.

Mai multe informatii

 • Profilaxie dentara

  Un examen dentar complet va fi efectuat de catre medicul dentist la vizita initiala, precum si la urmatoarele controale regulate.

 • Tratamente carii

  O obturatie (plomba) din compozit (in culoarea dintelui) este folosita pentru a repara un dinte care este afectat de carii, fisuri sau fracturi. Portiunile cariate sau afectate ale dintelui vor fi eliminate si apoi umplute cu o obturatie din compozit.

 • Coroane dentare

  O coroana dentara este o piesa care acopera intreaga suprafata a dintelui restaurand atat forma, cit si dimensiunea sa originala.

 • Parodontologie

  Boala parodontala (de asemenea cunoscuta ca parodontita sau gingivita) este o infectie a gingiilor, care distruge atat gingiile, cat si structurile osoase din jurul dintilor.